Składniki:
- 400 g wołowiny
- sól/pieprz
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 90 g rukoli
- sos do rukoli (przepis podawałam tutaj KLIK)
1. Steki wołowe przyprawiam po obu stronach solą i pieprzem.
2. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę steki z każdej strony około 3 minuty.
3. Podaję z rukolą doprawioną sosem.
Smacznego !
Chyba nie dla mnie, ale tradycyjnie mój mąż byłby zachwycony:)
OdpowiedzUsuńMój Fede też!!! I ja też!!
OdpowiedzUsuńSmacznego ;)
OdpowiedzUsuńwołowinka .. extra steki ... uwielbiam:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Jakie przepyszne steki :) Muszę kiedyś spróbować zrobić takie.
OdpowiedzUsuńU mnie recenzja pudru firmy Joko ;)
chyba często będe tu bywac ;D
OdpowiedzUsuń