Składniki:
- 200 g krewetek
- puszka bobu konserwowego
- 200 g żółtego sera
- tymianek
- sól
- pieprz
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- sok z 1/2 cytryny
1. Krewetki podsmażamy na patelni i przenosimy do miski.
2. Ser kroimy w kostkę, bób odcedzamy i dodajemy do krewetek.
3. Całość polewamy oliwą i sokiem z cytryny.
4. Dodajemy tymianek i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Smacznego !
Wyglada naprawde smacznie! ;)
OdpowiedzUsuńrewelacyjne składniki! wszystkie doskonałe, całość z pewnością też:)
OdpowiedzUsuńw takim wydaniu krewetek jeszcze nie jadłam ale muszę to zmienić
OdpowiedzUsuńkorzystam z twojego przepisu i gotuję:)))
Pycha, zrobię!
OdpowiedzUsuńpzemawia do mnie to :D chyba wypróbuję :D
OdpowiedzUsuń