3.09.2012

Krewetkowa wariacja

Składniki:
- 200 g krewetek
- puszka bobu konserwowego
- 200 g żółtego sera
- tymianek
- sól
- pieprz
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- sok z 1/2 cytryny


1. Krewetki podsmażamy na patelni i przenosimy do miski.
2. Ser kroimy w kostkę, bób odcedzamy i dodajemy do krewetek.
3. Całość polewamy oliwą i sokiem z cytryny.
4. Dodajemy tymianek i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.



 
Smacznego !

5 komentarzy:

  1. Wyglada naprawde smacznie! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. rewelacyjne składniki! wszystkie doskonałe, całość z pewnością też:)

    OdpowiedzUsuń
  3. w takim wydaniu krewetek jeszcze nie jadłam ale muszę to zmienić
    korzystam z twojego przepisu i gotuję:)))

    OdpowiedzUsuń
  4. pzemawia do mnie to :D chyba wypróbuję :D

    OdpowiedzUsuń

Thank you very much for visiting my blog and all of the comments :)