Składniki:
- około 1 kg schabu
- oliwa z oliwek
- sos sojowy
- 5 ząbków czosnku
- kminek
- liście laurowe
- owoce jałowca
- sól
- pieprz
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i obtaczamy w nich mięso. Całość przenosimy do rękawa i wlewamy do niego resztę marynaty. Mięso zostawiamy na około godzinę w lodówce (może być na noc). Pieczemy przez 60 min w temperaturze 200 stopni.
Smacznego !
Mniam ! Mega pysznie wyglada ;) mięsko <3
OdpowiedzUsuńczuję jak pachnie przez monitor!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam ciepło,
Szana,
www.gastronomygo.blogspot.com
mm smacznie wygląda :D
OdpowiedzUsuńale mniam ;p
OdpowiedzUsuńUwielbiam!!!
OdpowiedzUsuńwspaniały!!! uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńDzisiaj zamarynowałem napisze jaki wyjdzie. :)
OdpowiedzUsuń:) na pewno będzie smaczne :)
Usuń