05.04.2013

Kurczak owinięty szynką parmeńską


Składniki:
- 2 piersi z kurczaka
- 2 plastry szynki parmeńskiej
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- pieprz

Przepis na fasolkę znajdziecie TUTAJ.

Kurczaka myjemy i przyprawiamy po obu stronach pieprzem. Owijamy szynką parmeńską i smarujemy oliwą (z obu stron). Pieczemy w piekarniku przez około 30 min w temperaturze 200 stopni.



 
Smacznego !!

2 komentarze:

  1. też ostatnio robiłam kurczaka w szynce parmeńskiej :) moje smaki :)
    Pozdrawiam i zapraszam do siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super kochana, zrobię na pewno!Mam zawsze te produkty w lodówce, w takim zestawieniu jeszcze nie jadłam...

    OdpowiedzUsuń

Thank you very much for visiting my blog and all of the comments :)