07.09.2012

Pieczony schab na kanapki

 
Składniki:
- około 1 kg schabu
- oliwa z oliwek
- sos sojowy
- 5 ząbków czosnku
- kminek
- liście laurowe
- owoce jałowca
- sól
- pieprz

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i obtaczamy w nich mięso. Całość przenosimy do rękawa i wlewamy do niego resztę marynaty. Mięso zostawiamy na około godzinę w lodówce (może być na noc). Pieczemy przez 60 min w temperaturze 200 stopni.









Smacznego !

8 komentarzy:

  1. Mniam ! Mega pysznie wyglada ;) mięsko <3

    OdpowiedzUsuń
  2. czuję jak pachnie przez monitor!
    pozdrawiam ciepło,
    Szana,
    www.gastronomygo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Dzisiaj zamarynowałem napisze jaki wyjdzie. :)

    OdpowiedzUsuń

Thank you very much for visiting my blog and all of the comments :)