21.07.2012

Marynata do baraniny

Składniki:
- 100 ml oliwy z oliwek
- 100 ml wytrawnego czerwonego wina
- 4 ząbki czosnku
- 4 liście laurowe
- garść liści mięty
- steki z baraniny (okrojone z tłuszczu)

Wszystkie składniki mieszamy razem. Mięso marynujemy przez 24 godziny, a następnie grillujemy.
 



Smacznego !

7 komentarzy:

  1. Na pewno bardzo, bardzo pyszne ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. ach upieczone będzie genialne ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. Njami!!

    http://anjasfashionblog.blogspot.ch/

    OdpowiedzUsuń
  5. Oj mam ochotę na grilla... jak mieszkałam w domku to duuużo grillowaliśmy:)

    OdpowiedzUsuń

Thank you very much for visiting my blog and all of the comments :)