15.07.2013

Mix zdjęć

Po odebraniu dyplomu udaliśmy się na uroczysty obiad do restauracji Craig Millar @ 16 West End w St.Monans  KLIK.


Na początek zaczynamy cieplutkim pieczywem z masłem.

Starter:


mus ze szparagów


wędzony pstrąg w burakach i jajko przepiórcze


pasztet wieprzowy

Danie główne:


morszczuk


policzek wołowy

Deser:


panna cotta z truskawkami


deska serów


Restauracja ta uzyskała dwie rozety organizacji AA.

A tu już wyprawa do pewnej kawiarni w Poznaniu.


gruszka z lodami na ciepło


czekolada (myślałam że do picia, a tu trzeba było ją jeść łyżeczką)


deser owocowy


pudding jabłkowy

7 komentarzy:

  1. Wszystko wygląda bardzo smakowicie :) Dla mnie czekolada jest najlepsza w każdej postaci :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Potrawy wyglądają genialnie!!
    Iw.

    OdpowiedzUsuń
  3. Mus ze szparagów z gruszka z lodami na ciepło-WOW!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jezu, jakie pysznosci <3 zjadlabymw szystko!

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo fajny blog!:)
    Zapraszam:
    http://mademoisellejuliet.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, mniam dla takiego głodomora to czyste szaleństwo. Oczy się błyszczą! :D

    OdpowiedzUsuń

Thank you very much for visiting my blog and all of the comments :)